ONLINE TAXI-EXAMEN TRAINER:

AragRijOpleidingen.nl heeft online Taxi Examen-Oefencentrum voor het behalen van uw theorie-examen taxi. De trainingen voor het taxi examen kunnen een goede aanvulling zijn op de Taxiopleiding die u momenteel volgt bij een erkend opleider, of misschien zelfstandig aan het volgen bent.

Als u op onderstande link klikt, kunt u een gratis proefexamen afleggen van 40 vragen.
Wanneer u dit proefexamen een aanvulling op uw studie vindt, dan kunt u in onze leeromgeving tegen betaling een keuze maken uit nog eens 10 verschillende examentrainingen, die elk bestaan uit 50 examen oefenvragen.

Via onze site kunt u op een gemakkelijke, overzichtelijke en goedkope manier oefenen op uw theorie-examen, op de manier waarop het examen door het CCV wordt afgenomen. Daarnaast vind u hier de optimale voorbereiding op uw praktijkexamen en kunt u op deze site eveneens uw taxi theorie- en praktijkexamen reserveren. Een groot deel van de oefenvragen komt rechtstreeks uit de CCV examens.

Met deze vragen krijgt u een idee van de vragen op het taxi theorie examen. U bent geslaagd als u van de 40 vragen er tenminste 32 juist heeft beantwoord. Er kunnen geen rechten aan deze vragen en aan de uitslag ontleend worden. Veel oefenplezier!
  • U moet wel een account hebben. Geen account? stuur ons één email en krijgt u via email uw inlog gegevens.
×

Hallo!

WELKOM OP ARAGRIJOPLEIDINGEN.NL
Wat kunnen we voor u doen?
Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp.

×